Redaktøren takker for seg!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget. –

Jeg har vært med på en eventyrlig reise med SENIORAVISA. Første utgave av Senioravisa kom ut i april 2015, men allerede 21 august 2014 la jeg ut det første innlegg som var «Arbeids- og sosialminister Robert Eriksson på Sarpsborgbesøk». I perioden august 2014 til april 2015 var en prøveperiode.

I den første måned hadde vi 194 besøk på Senioravisa og vi nåde toppen i januar i år med 10 761 besøk. Det har vært moro å være med på, og når vi kan se tilbake på en så eventyrlig statistikk og samtidig vite at Senioravisa har kommet ut med nye innlegg hver eneste mandag morgen kl. 0900, da blir en enda mer stolt.

Men alt har sin tid og nå er det på tide at andre får bryne seg. Det betyr nye krefter og nye synspunkter og det tror jeg er både riktig og viktig for at Senioravisa skal utvikle seg videre.

Jeg vil derfor takke alle Senioravisa’s lesere og alle som har bidratt med innlegg og tips, for uten de innlegg som dere har sendt inn, har det ikke vært mulig å få til den avis som vi har i dag. Så denne utgaven av Senioravisa er den siste utgaven som jeg redigerer.

 

28. februar 2022

Arne V. Larsen

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter