Dett var dett! – Nå takker redaktøren for seg

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Etter 12 år som styremedlem, 6 år som leder og 6 år som redaktør av Senioravisa og nettsiden i Senior Norge Østfold. Da er det på tiden å slippe nye krefter til som kan se på mulighetene på en friskere måte, selv om vi kan se tilbake på en eventyrlig vekst i antall besøkende på Senioravisa. Det har vært moro å være med på denne utvikling, vi har gått fra start i 2015 til 86 221 besøk i 2021.

Jeg håper og tror at nye krefter kan bringe denne suksessen videre og komme over 100 000. Foreningen får på årsmøtet nye leder og ny nestleder og da vil jeg rydde bordet mitt slik at det nye mannskapet kan stake ut kursen uten at gamle syndere skal legge snubletråder i veien. Jeg vil derfor gå ut av styret ved årsmøtet 2. mars og dermed også fratre som redaktør av Senioravisa, da jeg ser det som en forutsetning at redaktøren sitter i styret.

Jeg tror at den nye ledelsen har en plan for videre utvikling av foreningen. De ha antydet at de ser mye muligheter for en ny utvikling av foreningen i retning av å kunne nå ut til både gamle og nye medlemmer og områder som vi ikke tidligere har sett.

Jeg håper derfor det er en eller annen person i fylket som har skrivekløe og som kunne tenke seg å jobbe som redaktør for en nettavis, og som derfor melder sin interesse til styret.

Jeg vil slutte med å ønske alle et riktig godt nytt år og takk for all den oppbakking jeg har fått gjennom de årene som er gått, jeg skal fortsette frem til årsmøtet.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter