Sverre Eliassen Nestleder Senior Norge Østfold

Aktuell profil – Sverre Eliassen (71)

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Sverre er nybakt pensjonist og Senior Norge Østfold sin representant i Moss Eldreråd! Han er nå valgt inn som nestleder i foreningen.

Veien dit har vært lang. Sverre er opprinnelig trønder, født og oppvokst på Fosenhalvøya. Han har en meget allsidig yrkesbakgrunn. Han er utdannet som møbelsnekker, men praktiserte dette yrket kun en kort tid. Senere ble det flere år i Folldal Verk, en hjørnestensbedrift med lange tradisjoner. Sverre var skiftleder og etter hvert personalsjef med betydelig ansvar for avvikling av virksomheten da det var tomt for malm i gruva. En tøff jobb som dreidde seg om skjebnen til et helt lokalsamfunn. Henimot 2,5 år tok denne jobben!

Han har vært daglig leder i Oppdal Dyrefor og ASV0 på Modum!

Senere har Sverre gjort Østfolding av seg. De siste årene har han vært bussjåfør i forskjellige selskaper. I den forbindelse har han hatt verv som hovedtillitsvalgt og hovedverneombud. Nå er han altså pensjonist men påtar seg fortsatt gjerne noen strøjobber som sjåfør i ny og ne!

Sverre er en sosial og samfunnsengasjert mann. I hele 9 år var han engasjert i forskjellige politiske valgte verv da han bodde på Oppdal.

Han er friluftsinteressert og har tursykling som hobby. Det blir turer både i inn- og utland.

Kroppsvedlikehold kan vi vel kalle dette. Viktigere etter hvert som årene ruller på.

Sverre har en allsidig bakgrunn som gjør ham vel skikket til vervet som nestleder hos oss. Vi ønsker ham velkommen og til lykke med arbeidet for seniorene i Østfold!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter