Kom i form!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Av Jan Kvil

Jeg har lest at det skal øke forbrenningen med et glass kaldt vann på tom mage. Hva gjør man ikke for å bli slankere? Jeg gruer meg selvfølgelig, hver morgen, der jeg ligger på ryggen på gulvet og heller et glass med iskaldt vann på den tomme magen min. En brutal måte å våkne på.

Så leste jeg at man skulle unngå å spise brød. Derfor smører jeg fire brødskiver med godt pålegg som jeg setter foran meg på bordet. Disse sitter jeg og stirrer på i ti minutter og øver på å unngå å spise dem. Det klarer jeg, men jeg blir veldig sulten av det, så jeg steker meg en 6,7 pannekaker og nyter dem med masse deilig sukker på før jeg går på jobb.

Ja, jeg GÅR på jobb! Det tar 4 minutter og 30 sekunder. Like lang tid som det tar å slenge i seg disse pannekakene en travel morgen. Når man trener like lenge som man spiser, skulle det gå opp i opp. Dessuten må jeg gå hjem igjen også og får dermed 4 minutter og 30 sekunders spising til overs. Selvfølgelig spiser jeg lunsj, men det har jeg løst på den måten at jeg går fram og tilbake i gangen, mens jeg spiser samtidig. Da går det opp i opp.

Denne metoden bruker jeg også på restaurant. Jeg tar en bit av biffen og går mellom bordene og smiler til de andre gjestene mens jeg tygger. Ganske sosialt, selv om ikke alle smiler tilbake. Spesielt ikke kelnere som flyr i veien for meg med fulle brett.

Jeg sitter mye stille foran PC’en og TV’en. Det skal man ikke gjøre for lenge. Det er viktig å bevege på seg. Det har jeg løst på følgende måte. Jeg har en pose med seigmenn liggende åpnet på soverommet og tar bare en av gangen. Da reiser jeg meg svært ofte og går til det er tomt. Er man på nett eller ser på TV lenge, kan det lønne seg med flere poser. Sjøl varierer jeg litt og bytter ut seigmennene med lakrisbåter, en gang i halvtimen.

Nå håper jeg at mine trenings-tips kan hjelpe andre som ønsker å øke forbrenningen og gå ned i vekt. Begynn ikke for hardt. Til å begynne med kan du jo ta tre seigmenn om gangen, inntil du kommer i like god form som jeg er nå. Jeg kan nemlig sitte i flere timer foran PC’en, uten å det koster meg noe som helst. Blir ikke andpusten engang.

Er du glad i vin? Husk å drikke like mye vann som vin. Da jevner det seg ut og du blir faktisk slankere. Du må tisse stadig vekk og du forbrenner kalorier hver gang du må GÅ til doen.

Lykke til! Sommerkroppen 2021 skulle være på plass i løpet av en ukes tid.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter