Senior Norge Østfold logo 200

INNKALLING TIL EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Til: medlemmer av SENIOR NORGE Østfold

Kopi til: Petter Schou/sentralstyret i SENIOR NORGE

INNKALLING TIL EKSTRAORDINÆRT ÅRSMØTE

Etter å ha drevet vår forening med stabil fremgang i flere år, stoppet det hele opp for oss i forbindelse med Coronaens ankomst. Vi måtte avvikle møtevirksomheten vår, men greidde å holde SENIORAVISA i gang. Det var halmstrået vårt.

I en periode hvor vi hadde lite å tilby våre medlemmer, opplevde vi et uroskapende medlemstap. Samtidig hadde vi vervet som leder i foreningen lyst ledig. Vi har søkt intens i mer enn 2 år uten å finne en varig løsning. Fortsatt er det slik at vi ikke har noen kandidat i sikte.

Det gjør det ikke bedre at vi også har andre viktige verv ubesatt!

Vi må forholde oss til de realiteter vi står overfor. Vi kan ikke drive foreningen uten leder. Derfor går et enstemmig styre innfor at foreningen legges ned.

I samsvar med vedtektenes paragraf 6.8 innkaller derfor styret foreningens medlemmer til ekstraordinært årsmøte onsdag den 5. januar 2022 kl 1200 i Glenghuset, Dronningens gt.34 1723 Sarpsborg.

Møtet skal bare behandle beslutningen om å legge ned SENIOR NORGE Østfold og om møtet er beslutningsdyktig med antall fremmøtte i tillegg til fremmøtte styrerepresentanter.

Vi beklager overfor våre medlemmer og andre forbindelse for at vi har måttet gå til et så drastisk skritt som å legge ned foreningen. Men uten leder går det dessverre ikke!

24.november 2021

SENIOR NORGE Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

fung. sekretær

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter