Hvordan har det gått med Andrine?

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget –

Vi møtte Andrine Bjørkmo ved Iungsdalen turisthytte den 13. juli. Hun var alene på fottur fra Oppdal gjennom fjellheimen til Bergen. En måned skulle turen ta. En tøff utfordring for den 20 år unge gladjenta! Vi skrev et innlegg om henne i SENIORAVISA den 19. juli! Hun tok våre lesere med storm. Vi fikk etter hvert flere forespørsler om hvordan det har gått med henne de siste etappene mot Bergen!

Vi håpet Andrine var hjemme i Mo i Rana igjen og ikke alt for langt fra PC’en sin! Vi sendte av sted følgende epost til henne:


«Hei Andrine!

Nå er det allerede 14 dager siden du vinket farvel til oss på den vei fra Iungsdalen til Bergen. Hvis du har holdt deg sånn noenlunde til planen din, skulle du for lengst ha kommet frem til turens endemål, Bergen! For alt vi vet er du allerede hjemme i Mo i Rana!

Vi er mektig imponert over pågangsmotet og utholdenheten din, og hvor spennende må det ha vært for deg å kjenne på dine grenser!

Våre lesere har tatt deg til hjertet! Det vi skrev om deg og turen din, ble det suverent mest leste av innleggene i SENIORAVISA den uken! Enda mer morsomt er det å konstatere at du også inneværende uke er på toppen! Ikke nr. 1 denne gang, men en annen plass er heller ikke å forakte.

Vi har fått flere henvendelser fra våre lesere som utålmodig lurer på hvordan det har gått med deg! Det ville være fint om du kunne sende oss noen ord om hvordan turen til Bergen har artet seg, om opplevelser du måtte ha hatt – om løst og fast, alt har interesse. Vi skal reservere spalteplass for deg i SENIORAVISA!

Håper du har det bra, og så er vi spente på å høre fra deg! Epostadressen min finner du nedenfor!

Mvh Åsmund»

 

Andrine var hjemme i Mo i Rana igjen. Nedenfor kan dere lese eposten som dukket opp i innboksen min:


«Hei så hyggelig!

Så morsomt at så mange er interesserte! Turen har vært helt fantastisk!

Fra jeg møtte deg ved Iungsdalshytta dro jeg videre mot Kongshelleren – Geiteryggshytta og videre skulle jeg mot Upsete, men tok hellere veien inn mot Myrdalen. Da sparte jeg litt tid og tok toget derifra til Voss.

Planen var å ta tog fra Upsete, men Myrdalen var også helt nydelig! Fra Voss tok det bare to overnattinger før jeg var ved målet mitt Vaksdal. Så mandag forrige uke tok jeg kveldstid inn mot Bergen og var der i tre dager på hotell og spiste god mat, før jeg dro hjem på torsdag.

Nå har jeg vært en uke hjemme og har fått ladet batteriene. Var helt fantastisk å få oppleve dette, og få kjenne på så mye mestring av å gjøre ting selv. Hadde en skikkelig uværsdag over fjellet fra Voss, men var rimelig fornøyd når jeg kom fram til hytta etter å ha kjempet meg gjennom uværet.

Var litt trist å ta farvel med fjellene og teltlivet, men i ettertid har det gitt mersmak selv om det ble tungt på slutten og lite mat, så vil jeg gjør noe lignende igjen!

Har jo en drøm om Norge på langs også!

 

Takk for meg!

Mvh Andrine Bjørkmo»

 

– NOEN VÅGER MER ENN ANDRE – ANDRINE ER EN AV DEM!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter