Fredrikstad Tidende – ny lokal nettavis

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget –

Det er ikke lenge siden vi hadde et innlegg i SENIORAVISA i forbindelse med at Fredrikstad Blad fra 29. september vil gi ut sin papirutgave kun 3 dager i uken. Bakgrunnen var at nettavisen etter hvert har fått flere og flere lesere! Vi ser at dette også gjelder mange av A-medias aviser. Samtidig vet vi at de to store mediekonsernene – A-media og Schibsted dominerer mediemarkedet. Dette synes vi er betenkelig fordi det reduserer konkurransen avisene imellom og de incitament som ligger i dette.

I dette bildet dukker det opp en nykommer, nettavisen «Fredrikstad Tiende»!  Dette er vel akkurat de etablerte avisene trengte – konkurranse. Vi registrere også som interessant at helse- og omsorg vil bli en av avisenes prioriterte områder.

Det er meningen at avisen skal bli en abonnementsavis, men inntil videre er den gratis. Epostadressen er: fredrikstad-tidende.no Det er bare å logge seg inn!

Fredrikstad Tidende har journalistikkens samfunnsoppdrag som eneste agenda. Dette innebærer at maktutøvere, enten de er offentlige eller private, vil følges med et kritisk blikk.

Ansvarlig redaktør er Victoria Kvalvik, tidligere journalist i Fredriksstad Blad.

Initiativtakerne bak Fredrikstad Tidende er:

Arne Børresen, mangeårig journalist i Demokraten

Gunnar Bodahl-Johansen, tidligere ansatt ved Institutt for Journalistikk, Norsk Presseforbund og Fredriksstad Blad

Karl-Martin Bakke, tidligere ansatt ved Institutt for Journalistikk og flere lokalaviser

Finn Rune Christiansen, mangeårig frilansfotograf

Eierselskapet er Det Grunnmurede Aksjeselskap. Det er redaksjonelle medarbeidere som er avisens eiere.

Arne Børresen har en sentral rolle som politisk journalist og nyhetsreporter. Gunnar Bodahl-Johansen er fast spaltist innenfor temaene politikk, samfunn, presseetikk og presse jus. Karl-Martin Bakke er deskleder og spaltist på feltene journalistikk og medier. Victoria Kvalvik er skrivende redaktør med fokus på politikk, kommunal forvaltning og lov og rett.

Unni Karlsen er markedsansvarlig.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter