Family Sports Club – nå er det full gass igjen!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Det må ha kommet som et sjokk for treningssentrene da de ble utsatt for full Corona-stenging. Det ble fort slutt med alle aktivitet. Alle inntekter ble borte over natta, men det gjorde ikke de faste kostnadene. Slikt krever omstillingsevne!

Atle Martinsen leder og eier av Family Sports Club i Fredrikstad forteller at det har vært en tøff tid, men at de har kommet seg vel gjennom krisen. Kontanttilskudd fra Staten har kommet vel med. Og så har tiden vært nyttet til vedlikehold av bygninger og utstyr. For øvrig har det vært full nedstenging og permittering av personalet.

Etter hvert har driften kommet i gang igjen innenfor rammen av gjeldende Corona-restriksjoner. Det har gått unna med håndsprit og tørkepapir!

Nå er vi vel kommet så langt, at vi øyner slutt på Corona-restriksjonene. Da er det full gass hos Family igjen sier Atle Martinsen. Det som blir utfordringen nå, er å få tilbake de som har tatt en pause i treningen. Vi må få tilbake de gode treningsvanene!

Vi er blant de som har fått en halvt annet års lang ufrivillig treningspause. Vi har forsøkt å dekke oss bak daglige rusleturer med hunden og så hovedrengjøring hjemme hver fredag. Dette er vel og bra, men det erstatter ikke den systematiske treningen vi får hos Family.

For en som har passert 80, straffer unnaluring seg. Det kommer snikende. Pusten blir dårligere, man blir stivere og stivere, og dommen fra badevekten er ikke nådig. De uønskede kiloene renner på!

Det er om å komme i gang igjen. Da er det ikke skippertak som gjelder, men det å få treningen inn til faste tider med prioritert plass på kalenderen. En gang i uken er fint lite, men bedre enn ingen ting. 2 ganger i uken er bedre, 3 er bra! Kontinuitet er viktig!

Vi gleder oss til å komme i gang igjen, og treffe hyggelige medarbeidere hos Family og treningskamerater. Det er sosialt hos Family!

Treningsbagen er pakket – nå er det er full gass igjen!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter