En stor kveld – for noen

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Av Jan Kvil

Som den spesialpedagogen jeg er, skriver jeg dette svært sakte slik at de som er litt seine til å lese også får det med seg. Det blir derfor ikke et spesielt langt innlegg siden det tar så lang tid å skrive det.

Jeg vil bare si at jeg savner enormt å kunne gå ut å ta en øl og snakke med folk jeg kjenner og ikke kjenner. Spesielt i dag på pinseaften kunne det vært hyggelig med en tur på byen.

Når alternativet er å sitte alene å se på TV, velger jeg et tredje alternativ. Jeg pakker sekken, gjør klar stengene og drar på fisketur. Erfaringene tilsier dårlig fiskebett. Jeg vet det blir regn og ganske kaldt. Allikevel er det mer sannsynlig at det blir en opplevelse jeg kommer til å huske bedre enn en kveld foran TV’en.

For noen er imidlertid denne kvelden en stor TV-kveld. Finalen i Eurovision Song Contest er det enkelte som gleder seg stort til. Det forstår jeg godt og gleder meg med dem. Jeg kjenner igjen følelsen når jeg venter på VM-finalen i fotball. Vi er forskjellige, og jeg kjenner faktisk ingen som gleder seg like mye til begge deler.

Jeg håper å kunne si at jeg fikk en ørret på over en kilo den dagen TIX fikk en 14.plass i melodi Grand Prix.

Men i morgen derimot, blir det ingen fisketur. Da er det siste serierunde i Premier League.

Hvis det finnes en dame der ute som heller vil dra på fisketur i regnvær i stedet for å se på Grand Prix og gleder seg til serieavslutninga på Premier League i morgen, vil jeg bare si at jeg ikke er interessert. Noe skal man da ha for seg sjøl.

Jan Kvil

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter