Asker – våken dame (88) protesterer!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Vi synes det er hyggelig med alle tilbakemeldinger vi får på forskjellige innlegg vi har i SENIORAVISA. Dette viser at folk er engasjerte. Det gir oss verdifulle korrektiver samtidig som folk får anledning til å gi uttrykk for sine synspunkter.

I Asker har vi en av våre trofaste lesere som følger nøye med på det vi legger ut i SENIORAVISA. Inger Brøgger Sevre har med sine 88 år fortsatt meninger om det meste. Riktig ille synes hun det er at 30 åringer med begrenset livserfaring faktisk skal få styre en million eldre.

Les gjerne hva hun skriver til SENORAVISA:


Man skulle ikke tro at de som lager lovene selv har tenkt på å bli eldre. Men når man ser hvordan den nye regjeringen er satt sammen, kan man begynne å undre seg. Mennesker rundt 30 år har da ingen erfaring i livet. Hvordan kan en slik bli justisminister? Ubegripelig! Og lage lover som gjelder gamle mennesker, er langt fra deres tanker!

Men det er kanskje med de som nekter å la seg korona vaksinere. Når de selv blir smittet og blir lagt i respirator, da først angrer de og ber andre om å la seg vaksinere.

Det blir kanskje sådan med politikerne. Når de først ender på sykehjem og får uspiselig mat, da angrer de. Men da er det for sent! Og i hvert fall for vi som eventuelt havner der nå og i nær fremtid.

Det var ikke snakk om eldre og om bygging av nye sykehjem eller omsorgsboliger under valgkampen denne gang. Har de helt glemt oss?

Hva skal vi gjøre for å bli hørt?

Vi burde kunne rope høyt når vi er ca. en million eldre. Men vi må gjøre det samtidig. Ikke hver for oss. Og vi har ingen streikerett!!

En ting til. Viken. Og Asker. Hvem har dog funnet på at Asker skal bli så stor som den har blitt. Hvorfor skal vi ha så lang kommune. Galskap spør du meg! Det er ikke plass på sykehjem til vi eldre som bor i selve Asker. Ender vi på sykehjem må vi langt ned i Hurum for å få plass. Der kan vi så sitte alene. Hvem i vår aldersgruppe kan komme seg fra Asker – ikke nye Asker – uten  bil på besøk? Så får de som hører til i Røyken og Hurum bli anbrakt der. Hvilket de sikkert gjerne også vil. Jeg vil protestere høylytt til Conradi hvis jeg skulle være så uheldig. Men det hjelper sikkert ikke!

Hvem vil høre på en 88 åring?

 

Inger Brøgger Sevre

Asker

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter