Åpent møte – velferdsteknologi

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

SENIOR NORGE Østfold inviterer medlemmer, seniorer, pensjonistforeninger og andre interesserte, til temamøte onsdag den 1.september. Møtet vil finne sted i Glenghuset, Dronningens gt. 34, 1723 Sarpsborg den 1.september – kl. 1200 – 1400. Hyggestund med kaffe/vafler fra kl. 1100 for de som kommer tidlig!

Temaet denne gangen er velferdsteknologi. Foredragsholdere fra Sarpsborg kommune er Mona Elise Kristoffersen og Sissel Iversen. Disse har vært med siden beslutningen om å innføre velferdsteknologi i Sarpsborg kommune ble tatt, og har også holdt foredrag for oss under tidligere møte.

Vi vil gjerne høre hva som så langt er gjennomført og hvilke erfaringer som er gjort. Hva står igjen å innføre? Hva har de lykkes godt med og hva har de ikke lykkes med.

Å innføre moderne teknologi overfor den gruppen som har minst digital kompetanse og som derfor kanskje er minst motivert, må være en spesiell utfordring. Er det noen som vegrer seg?

Velferdsteknologien må spare betydelig tid.  Gir mer tid for «omsorg» for hvert besøk tid til en prat over en kaffekopp på kjøkkenet! Hvordan forholder dette seg?

Hvilke økonomiske besparelser innebærer velferdsteknologien for kommunen og hvordan disponeres gevinsten?

Bringer velferdsteknologien oss nærmere brukerne, eller fjerner vi oss fra dem?

Etter foredragene blir det anledning til spørsmål og svar, og så skal vi selge lodd. Deretter blir det underholdning – trekkspill og sang ved Åge Karlsen.

Vi tar ikke inngangspenger, men har utlodning i stedet – løp og kjøp!  

Ha med kontanter! (Vi har ikke Vipps og betalingsterminal)

Vi har et interessant tema som etter hvert kan få betydning, direkte eller indirekte, for mange av oss. Og så har vi dyktige foredragsholdere som er «hands on» – kjenner problematikken fra bunn av!

Møtet blir arrangert i samsvar med gjeldende Corona-bestemmelser.

Vi ønsker alle velkommen. Inviter gjerne med dere venner og kjente.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter