Senior Norge Østfold logo 200

Åpent møte – respekt eller forakt for de eldre?

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget!

SENIOR NORGE Østfold inviterer til åpent møte onsdag den 3.november. Møtet vil finne sted i Glenghuset, Dronningens gt. 34, 1723 Sarpsborg – kl 1200 – 1400.

OBS! Hyggestund med kaffepreik og vafler fra kl 1100 for de som kommer tidlig!

Tittelen på foredraget denne gangen er «Respekt eller forakt for eldre?» med undertittelen «Det skal lukte fårikål på sykehjemmene».  Det siste har sammenheng med dialogen om mat som tilbys på sykehjemmene og det faktum at en nylig undersøkelse som viser at 44% av sykehjemsbeboerne er underernært. Så skulle vel ethvert hjem, også sykehjem, ha eget kjøkken.

Denne gang har vi fått Petter Schou som foredragsholder. Han er lege og er nå sentralstyreleder i Senior Norge. Vi regner med at han også vil si noe om utfordringer foreningen står ovenfor.

Etter foredraget blir det mulighet for spørsmål og svar. Så skal vi ha underholdning. Denne gang er det Bjørn Johan Sørlie som skal synge og spille gitar for oss.

Vi er glade for at vi nå er i full drift igjen uten Corona-restriksjoner å ta hensyn til. Således vil vi greie å gjennomføre hele møteprogrammet vårt for annet halvår.

Vi tar ikke inngangspenger, men har utlodning i stedet – løp og kjøp! 

Ha med kontanter! Vi liker å høre at det knitrer og klirrer!

Vi ønsker alle velkommen til vårt temamøte onsdag 3. november. Ta gjerne med dere venner og kjente.

 

SENIOR NORGE Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

sekretær

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter