Åpent møte – fungerer eldrerådene?

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

SENIOR NORGE Østfold inviterer medlemmer, seniorer, medlemmer av eldreråd i Østfold, pensjonistforeninger og andre interesserte, til åpent møte

onsdag den 6. oktober

i Glenghuset, Dronningens gt. 34, 1723 Sarpsborg – kl. 1200 – 1400.

OBS! Hyggestund med kaffe/vafler fra kl. 1100 for de som kommer tidlig!

Tittelen på foredraget denne gangen er «Eldrerådene – «sandpåstrøere» eller «pådrivere»?». Hvilken rolle og betydning har eldrerådene! Hvordan fungerer de egentlig?

Vi kan ikke tenke oss noen som er bedre kvalifisert til å uttale seg om dette enn Agnete Tjærandsen! Hun kommer ens ærend fra Bodø for å holde foredrag for oss. Hun har vært medlem av Bodø eldreråd i 8 år, de 4 siste som leder. De siste to årene har hun vært medlem av Nordland Fylkes eldreråd. Hun er medlem av sentralstyret i Senior Norge og har siste 4 år vært vara på Stortinget!

Agnete har holdt foredrag for oss ved tidligere anledninger. Hun har friske meninger og er en brilliant taler. Stappfullt hus på Gleng hver gang! Det er bare å glede seg til vårt kommende møte!

Agnete er et unikum. Den vitale, spenstige damen har bare noen få dager igjen før hun fyller 89 år. Vi vet ingen som passer bedre til uttrykket «Still going strong» enn henne!

I Nord Norge tror vi de vil si «Førr ei dame!»

Etter foredraget blir det anledning til spørsmål og svar, og så skal vi selge lodd. Deretter blir det underholdning –KAI ROBERT SHOW med Jens Book Jensen kavalkade!

Vi tar ikke inngangspenger, men har utlodning i stedet – løp og kjøp!  

Ha med kontanter! Vi liker å høre det knitrer og  klirrer!

Vi har et interessant tema som etter hvert kan få betydning, direkte eller indirekte, for mange av oss. Eldrerådene er rådgivende politiske organ som skal arbeide for de eldres rettigheter og velferd!

Vi ønsker alle velkommen. Inviter gjerne med dere venner og kjente.

 

SENIOR NORGE Østfold

Kjell Vidar Storeheier

leder

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter