Til ettertanke!

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget –

En liten historie det er verdt å ta med seg i disse førjulstider:

Etter en hel dag med hardt arbeid laget moren min middag til pappa. Hun la noe eggerøre og fullstendig brent toast på tallerkenen hans, men faren min oppførte seg som om han ikke la merke til det.

Han begynte å spise dem, og etter en stund spurte han meg hvordan det var på skolen. Jeg husker ikke hva jeg fortalte ham lenger, men ordene til mamma som beklaget brent toast ble sittende fast i hodet mitt. Pappa smilte: ′′ Kjære, jeg elsker hennes brente toast!»

Før jeg la meg, bestemte jeg meg for å gå til soverommet og kysse ham. Jeg spurte ham da om han faktisk likte brent toast. Han klemte meg og sa:

′′ Moren din er veldig sliten fordi hun har hatt en tøff dag. Brent toast har aldri skadet noen ennå, men triste, uvennlige ord kan skade deg. Livet er fullt av ikke perfekte mennesker og ting.

Jeg er heller ikke perfekt. Noen ganger glemmer jeg jubileer og navnedager.

Etter hvert vil du lære å akseptere de små feilene til folk du bryr deg om, og du vil elske dem enda mer. Det er nøkkelen til et lykkelig forhold mellom to mennesker.

Livet er for kort til å kaste bort tid på sinne og anger.

Vi trenger alle å vite hvordan vi setter pris på hva andre gjør for oss. Selv om det ikke er ideelt, er det viktig å ikke glemme at menneskets intensjon, å gjøre godt, er det som teller.

Ingen er perfekte, men de fortjener et smil når de prøver og bryr seg!»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter