Skjærgårdsmaleren på Skjærhallen

– Trykk på overskriften, bildet eller «les mer» for å se hele innlegget! –

Næringslivet på Hvaler er preget av små og mellomstore håndverksbedrifter. Blant disse finner vi Malermester Sjur B. Hansen (61) på Skjærhallen, også kjent som skjærgårdsmaleren. Han har lang erfaring fra malerfaget. Som tredje generasjons malermester har han vært i faget siden 1980. Han har således erfaring både som maler, formann og de seneste årene som mester i egen bedrift.

Det er en styrke for lokalsamfunnet på Hvaler å være selvforsynt med håndverkstjenester. Til glede og nytte for lokalbefolkningen, de mange hytteeiere på Hvaler og næringslivet at de har en lokal malerbedrift lett tilgjengelig på Skjærhallen. Naturlig nok finner Sjur B. Hansen også kunder i nabokommunen, Fredrikstad.

Malermester Sjur B. Hansen utfører alle typer oppussings- og maleroppdrag både i hytte- og boligmarkedet. Samtidig tilbyr de også rehabilitering av tak i samarbeid med Norsk Takfornying. Sjur B. Hansen har som mål å drive med tradisjonelt maler- og gulvarbeid både på større byggeprosjekter, i forbindelse med rehabilitering og i privatmarkedet.

Bedriften har lang erfaring med prosjektledelse og kan bistå med veiledning i større prosjekter med tett oppfølging og tilbakemelding. Det er viktig med dialog og gode rutiner som gjør at det ikke oppstår ubehagelige, og unødvendige overraskelser når det gjelde arbeid og fremdrift.

Malermester Sjur B. Hansen legger stor vekt på service, enten det er små eller store oppdrag. Med 40 års erfaring og etter tre generasjoner har bedriften bygget seg opp et godt omdømme. Det er grunn til å tro at markedet for malermester Sjur B. Hansen vil være stabilt eller stigende i årene som kommer. Det skal være ca. 4.000 hytter på Hvaler og det legges stadig ut nye boligfelter.

Skjærgårdsmaleren finner du i Julsebakken 6, 1680 Skjærhalden eller pr. tlf 900 86 212

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter