Telefonen fra Agnete Tjærandsen

Mandag ettermiddag ringte telefonen min og en stemme jeg dro kjensel på var i den andre enden: «Hei, er det Terje? Det er Agnete Tjærandsen som ringer, jeg har en liten utfordring».
Jeg husker godt møtet vi hadde på Gleng den 5.desember hvor hun hadde et glimrende innlegg om sin bruk av nettbrettet iPad. Jeg ble veldig nysgjerrig og følte meg beæret over at hun husket meg.

«Ja nå skal du høre», fortsatte Agnete, «jeg er hos ei venninne i Bergen og nå har en FaceBook-side låst seg på skjermen hennes. Hva gjør vi?»

I løpet av ca. 10 minutter hadde vi funnet ut hva vi måtte gjøre, problemet ble løst og Agnete og hennes venninne var strålende fornøyde.

Det er en takknemlig jobb å få lov til å kunne være til hjelp når noen «kjører seg fast». Problemene trenger ikke å være så umulige å finne ut av, men der og da kan de nok fortone seg som lammende. Det er hyggelig at vi på en slik måte i fellesskap kan fikse utfordringene.

Det er sikkert flere der ute som av og til opplever å stå fast. I stedet for å stange hodet i veggen og forbanne PC’en eller nettbrettet, er det bare å ringe meg. Jeg kan ikke love at jeg kan løse alt, men de fleste gangene går det bra. Tjenesten er gratis for medlemmer!

Hører gjerne fra deg, og husk også at vi har en løsning via et flott hjelpemiddel som heter TeamViewer. Jeg sitter hjemme hos meg og fjernstyrer din PC eller ditt nettbrett og korrigerer mens du følger med på din egen skjerm.

Denne løsningen kan du lese mer om på hjemmesiden vår under fanen DATAHJELP.

Bare ring!

Terje Lloyd Andersen

Datahjelpen – tlf 922 87 090
SeniorNorge Østfold

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter