Eldrerådene – vi trenger flere kandidater!

Vi har tidligere sendt ut en invitasjon til våre medlemmer om å melde sin interesse for å bli vår kandidater i Eldrerådet i respektive kommuner. Invitasjonen stod forøvrig i SENIORAVISA den 17. desember. For de som ikke måtte ha fått med seg dette, gjengir vi innlegget i sin helhet nedenfor.

Vi har fått henvendelse fra flere som ønsker å bli våre kandidater. Vi har kommet godt i gang, men vi trenger enda flere kandidater. Dette er en mulighet til å kunne delta i interessant samfunnsnyttig arbeid og øve innflytelse.

Vi har et mål om å kunne bli representert i Eldrerådene i alle 12 kommuner i Østfold. Så til dere som er i tenkeboksen, la oss få høre fra dere, gjerne innen utløpet av februar måned.

Les gjerne en gang til innbydelsen som stod i SENIORAVISA den 17. desember:

«Vil du bli medlem av eldrerådet i din kommune?

Vårt formål er å arbeide for de eldres interesser på alle områder. For å kunne øve innflytelse på de besluttende organer, er vi avhengig av kontakt med de politiske miljøer.

Vi ser det som vår beste mulighet i å bli representert ved våre medlemmer i flest mulige av eldrerådene i de 12 kommunene vi har i Østfold i dag!

Eldrerådene skal bli hørt i alle sammenhenger hvor eldres interesser blir berørt. Se gjerne et innlegg vi hadde i SENIORAVISA/vår nettside, mandag 10. desember: «De kommunale eldrerådene – vi vil med!»

Nye eldreråd velges i forbindelse med kommunevalget høsten 2019.

Vi vet at det er mange oppegående, aktive pensjonister som gjerne vil delta i samfunnsnyttig arbeid. Vi vil tro at det å kunne være med i et eldreråd og arbeide for de eldres interesser, vil oppleves som meningsfylt!

Derfor vil vi gjerne får høre fra deg om du skulle ønske å være kandidat til eldrerådet i din hjemstedskommune. Fint om du kan sende en E-post til vår nettsideredaktør Arne Vestergaard Larsen: vestlars@gmail.com Oppgi navn/kjønn, fødselsdato, sivilstand, postadresse, e-postadresse, mobil nr. og hjemstedskommune.

Fint om vi kunne få tilbakemelding fra de som kan tenke seg å være våre representanter i sine respektive kommuner. Vi håper mange er interesserte.

Så snart vi har oversikt over de som vil være kandidater, vil vi melde fra til de respektive kommunene og melde inn våre kandidater. Det er slik vi kommer i betraktning – vi vil være med!»

 

SENIOR NORGE Østfold

Finn Åsmund Johnsbråten

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter