Åpent møte på Gleng – sesongavslutning!

SENIOR NORGE Østfold inviterer til sesongavslutningsmøte i Glenghuset, Dronningensgt 34 Sarpsborg, onsdag 5. juni kl. 1200 – 1400.

Vi skal se litt på det halvåret som er gått og det halvåret som ligger foran oss. Men for øvrig ha vi tenkt at dette møtet først og fremst skal være et hyggemøte!

Hva er da mer naturlig enn å tenke litt på sol, varme og fremmede strender i sydlige omgivelser. Vi har vært så heldige å få Anne-Marit Berg som foredragsholder. Hun vil fortelle oss om sine mange år på Lanzarote og om ferie- og helsesenteret «Casas Heddy». Hun har hatt mange jobber i reiselivet, bl.a. flere somre på Kreta, men det er Lanzarote som er hennes favoritt som hun gjerne vil dele med oss.

Vi har noen få lokale stjerner i Østfold. Renate Gjerløw Larsen er en av dem. Hun kommer for å synge og underholde oss. Hun har gitt utallige konserter, show og musikk. Senest kjent som Eliza i My Fair lady. Høydepunkter for øvrig har vært Norske melodi Grand Prix, deltagelse i Beat for Beat og ikke mindre enn 108 forestillinger av Les Miserables!

Vi har noe å glede oss til!

Så vil vi som vanlig ha utlodning og kan tilby kaffe og nystekte vafler til kr. 20,-. Fri entre og gratis inngangslodd.

Vi ønsker alle vel møtt. Inviter gjerne med dere venner og kjente. Dette er et åpent møte.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter