Aktuell profil – Per Olav Toftner (76)

Per Olav Toftner er tannlege og tidligere varaordfører i Sarpsborg. I den senere tiden er han kjent for sitt engasjement i «jernbanesaken» og som primus motor i aksjonsgruppen for «Rett linje». Han har også bemerket seg som vokalist i Sarpsborg Jazz! Per Olav har vært medlem i SENIOR NORGE Østfold i 6 år, siden 28.9.2013

Det kan se ut som at tilhengere av jernbanestasjoner i bykjernene i Sarpsborg og Fredrikstad vil kunne vinne frem. Dette til tross for at det finnes et alternativ som kan være mer hensiktsmessig og vesentlig billigere – «Den rette linje». Per Olav og hans dragoner kjemper fortsatt for dette alternativet så lenge det er håp!

Vi har gleden å få Per Olav til å holde foredrag for oss under vårt temamøte i Glenghuset i Sarpsborg onsdag den 3. april. Arbeidstittel for foredraget er: «JERNBANESAKEN –FORTSATT HÅP FOR  DEN RETTE LINJE! – unngå rasering av sentrale byområder!»

Huk av datoen i kalenderen allerede nå og møt opp på Gleng den 3. april!

Møteinnbydelse blir sendt ut senere. Innbydelsen blir for øvrig lagt ut på SENIORAVISA/vår nettside mandag den 1. april.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter