Aktuell profil – Anne-Marit Berg (62)

Vårt sesongavslutningsmøte på Gleng i Sarpsborg onsdag den 5. juni skal først og fremst være et hyggemøte. Hva er da mer naturlig enn at vi sammen skal drømme litt om sol, sommer og fremmede strender.

Anne-Marit Berg kommer til oss for å fortelle om sine erfaringer fra Casas Heddy ferie- og helsesenter på Lanzarote. Noen av dere har kanskje hørt om stedet, men for de fleste blir det nok nytt.

Vi synes det er fint å kunne bli litt kjent med vår foredragsholder, Anne-Marit Berg, før møtet.

Les hva hun forteller om seg selv:

«Jeg har jobbet mange år på Lanzarote. De siste vintrene har jeg vært i resepsjonen i Casas Heddy , samt vært reiseleder og spansklærer for gjestene der. Nå ha jeg bosatt meg fast i Norge igjen, og «brenner» etter å formidle informasjon om det fine stedet som det gjør godt for så mange å besøke.

Jeg er 62 år, oppvokst i Oslo og har hytte på Grimsøy i Skjeberg som er mitt «paradis».

Har hatt mange interessante jobber i inn- og utland. Var i reiselivet i forskjellige land i perioden 1978 – 1988. Jeg var de fleste somre på Kreta og mange vintre på Lanzarote for Saga Solreiser, og senere 10 år på booking på Oslokontoret/Saga-butikken.

Har vært i resepsjonen for de ansatte på Operaen, jobbet som kursvertinne og konsulent i Statped, og lagd bilskilt noen år.

Nå Jobber jeg som «husvert» på et omsorgssenter, er personlig assistent for en dame med MS, foredragsholder for Vitalreiser og konsulent i Diabetesforbundet. Alle jobber er interessante og forskjellige. Trives godt med å jobbe med mennesker, med omsorg og innen service.

Gleder meg til å komme til Senior Norge Østfold og vise hva Casas Heddy og Lanzarote, er, mitt andre «paradis»!

Med hilsen Anne-Marit Berg»

Dette er en tidlig informasjon for at våre følgere allerede nå skal få anledning til å krysse av onsdag den 5. juni i kalenderen – Gleng i Sarpsborg kl 1200 – 1400.

Møteinnbydelsen blir publisert i SENIORAVISA / vår nettside mandag den 3. juni!

Gled dere til en hyggelig sesongavslutning.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter