Temamøte i Senior Norge – Seniorreiser

SENIOR NORGE Østfold arrangerte temamøte i Glenghuset i Sarpsborg onsdag den 4. april. Regn og tåke til tross, vi kunne glede oss over et godt fremmøte. Spesielt hyggelig var det å se mange nye ansikter. Vi tror vi hadde et program som hadde interesse for mange.

Vi hadde først en introduksjon av Østfold Sikkerhetsservice og det samarbeid vi har om salg av boligalarmer. Østfold Sikkerhetsservice har de laveste prisene i Østfold samtidig som de tilbyr rabatt for våre medlemmer og en bonus til vår forening.

Hovedinnlegget denne gang var Seniorreiser til vakre Kroatia og eksotiske Ungarn presentert av Reidar Quande. Han er leder av Senior Norge Romerike og leder av Alfa Reiser. De har ikke et veldig bredt program, men har valgt å konsentrere seg om reisemål i Kroatia og Ungarn. Deres reisetilbud er tilpasset «godt voksne» mennesker og deres prioriteringer. Ro og mak, velvære og spennende utflukter.

De har også gjort noen valg når det gjelder tidspunkt for turene. Høysesongen juni, juli og august er hektisk og dominert av tyskere og italienere. Alfa reiser har valgt roligere perioder. De har lagt sine Ungarn-turer til våren og forsommeren. Her kan man for øvrig bade i en termisk oppvarmet innsjø – 25 grader året rundt. I september/oktober er det Kroatia-turer, god fin sommervarme og herlig badetemperatur. Vi har kalt det «Seniorreiser» – kunne like gjerne ha kalt det «Velværereiser».

Den første turen går til Ungarn 2. – 9. juni, hotell Carbonara i Heviz. Prisen for turen er kr. 9.900 med halvpensjon og 6 SPA-behandlinger inkludert. Tillegg for enkeltrom kr. 750,-. Fri adgang til innendørs- og utendørs thermale bad. Gratis tannkontroll i hotellet. Utflukter tilbys i området rundt Balatonsjøen.

Medlemmer av SENIOR NORGE Østfold får en medlemsrabatt på kr. 750,- pr. reise. Reiser to sammen blir rabatten på kr. 1500,-. Da har man tjent inn kontingenten for medlemskap i Senior Norge tre ganger! En medlemsfordel det må være verd å ta med seg!

Det kan være knapphet med flykapasitet. Det er derfor viktig å være tidlig ute med bestillingen. Kontakt Alfa reiser v/Reidar Quande tlf 88 00 46 00, mobil 906 80 902.

Den neste turen går til Kroatia 6. – 16. oktober. Hotel Alga i Tucepi ved Markaskakysten. Hotellet er beliggende rett ved stranden. Fri tilgang til innendørs- og utendørs bassenger og naturligvis til sjøen rett utenfor. Krystall klart vann og herlig badetemperatur! Utflukter til Mostar og lunsj ved elven i nabobyen Omis. Pris for turen er kr. 9.900 inklusive halvpensjon. Tillegg for enkeltrom kr. 750,-.

Så går det en tur til den 16. – 24. oktober til Makarska, Kroatia. Hotel Park. Priser som for den første turen til Kroatia. Samme utflukter. Medlemsrabatt også som nevnt ovenfor.

Og så kom vi til desserten. Øistein Darum stilte opp med musikere fra «Floaguttane» og en sangerinne som sang Kroatiske folkesanger. Som vanlig dro Øistein noen historier og leste dikt. Hyggelig innslag som ble vel verdsatt. Stor og velfortjent applaus!

Neste møte blir den 2. mai i Holmen Eldresenter i Fredrikstad, kl 1900 – 2100. Tema: «Seniortrening – aldri for tidlig, aldri for sent!».

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter