Spennende høstsesong!

Vi har akkurat lagt første halvår bak oss, Et halvår med fine fremganger for vår forening, til og med bekreftet med hedersbevisning fra Senior Norge. Nå har vi akkurat tatt det første skritt inn i neste halvår. Vi kan se frem til et spennende annet halvår.

Men først skal vi ha en god sommer med gode sommeropplevelser hjemme og på ferieturer i inn- og utland. Vi har så langt i år vært velsignet med det aller beste sommervær. Det er nesten for meget å håpe på et det skal fortsette slik – men vi er jo optimister. Håper på noen regnbyger innimellom så også bøndene får sitt!

En av våre viktigste satsinger blir det vi har tenkt å gjøre innenfor dette med data og datautvikling. Dette området har vært vår dårlige samvittighet. Vi har kunnet gjøre svært lite for være medlemmer fordi vi tidligere hverken har hatt nødvendig kompetanse eller kapasitet.

Det introduseres stadig nye digitale løsninger som gjør det vanskelig for noen og enhver å henge med. Vi har dessverre etter hvert fått et todelt samfunn – de som er fortrolig med og behersker digitale løsninger, og de som ikke er det. De står utenfor og kan ikke nyttiggjøre seg alle de fordeler digitale løsninger innebærer.

Det er denne gruppen som er vår hovedsak. I Norge gjelder dette i alt 400.000. I vår forening er nær halvparten av våre vel 700 medlemmer ikke på nett!

Vi vil utarbeide oversikt over aktuelle tilbud om opplæring som gjøres tilgjengelig for våre medlemmer. Dette vil gjelde opplæring for de som er helt uten digital kompetanse og for de som vil videreutvikle sin kompetanse. Dernest har vi allerede introdusert PC-hjelpen. De aller fleste av oss opplever fra tid til annen problemer de ikke greier å løse. De skal nå kunne ringe PC-hjelpen – enten det gjelder PC eller nettbrett. Tilbudet er gratis for medlemmer.

Nettsiden vår med Senioravisa er vårt viktigste kommunikasjonsmedium. Senioravisa skal være et felles kommunikasjonsmedium for seniorer i Østfold. Den har fått en enormt god mottagelse. Om vi legger første halvår til grunn, vil vi i år passere 53.000 besøk! Formidabelt

Her jobber vi med spennende løsninger som kan komme til å gi oss endra høyere besøkstall. Mer info om dette kommer etter hvert!

Vi er opptatt av å kunne presentere interessant og aktuelt stoff. I denne forbindelse tar vi gjerne inn leserinnlegg – seniorstoff, ferieopplevelser eller hverdagshistorier. Så har du noe du vil fortelle og skrivekløe, så la oss høre fra deg. Vi mottar allerede fra tid til annen leserinnlegg som gjør Senioravisa til et bedre produkt.  Vi har plass til mange flere leserinnlegg!

Den 9. oktober deltar vi for 2. gang på Seniormesse i Fredrikstad. Det skal bli ende bedre enn sist!

Vi kommer til å avrunde siste halvår med Agnete Tjærandsen som foredragsholder. Hun har besøkt oss før. Sist samlet denne energibunten på 85 år fullt hus på Gleng. Dette blir sesongens «højdare»!

Gled dere til høstsesongen – aktivitetsplan kommer senere!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter