Seniormesse i Fredrikstad – Et godt Seniorliv

Nå er det snart seniormesse i Fredrikstad igjen. Det er Fredrikstad kommune som arrangerer messen som holdes i Kongstenhallen, tirsdag 9. oktober kl 11:00 – 15:00. I år, som i fjor, er det ca. 45 utstillere som til sammen representerer det mangfold og de muligheter seniorlivet i Fredrikstad tilbyr. Vi regner med at programmet og oppslutningen om messen blir enda bedra enn i fjor. Da var det en jevn strøm av publikum hele dagen!

På messen møter du forskjellige frivillige organisasjoner, private og offentlige aktører med varierte tilbud for deg som ønsker et aktivt seniorliv. Mulighetene er mange.

Du vil også møte andre seniorer som er ute for å orientere seg. Messen er et felles forum for seniorer!

Dagen byr på underholdning og aktiviteter. Kafeen er åpent hele dagen. Og så er det fri entre!

Ordføreren åpner messen kl 11:45. Så kommer lunsjkoret under ledelse av Renate Gjerløw kl 12:00. Deretter Hovlandtoner- utdrag fra Hovlandfestivitalen kl 13:30 med Emil Skartveit, Dan Rene Dahl, Tore Erik Mohn, Birgit Gudim Søland og Hege Holmquist. Det ble flere spennende innslag i løpet av dagen.

Vi deltok på seniormessen også i fjor og gjorde så mange positive erfaringer at vi umiddelbart bukket og takket da vi fikk invitasjon til årets messe.

Messen gir oss en utmerket anledning til å møte andre seniorer og presentere vår forening og våre aktiviteter. Vi knyttet i fjor også kontakt med flere andre utstillere som har vært nyttig for oss. Vi regner med å treffer flere «gamle kjente» under messen i år.

Vi vil i år informere om våre fanesaker og vår rolle som vaktbikkje og seniorenes stemme i samfunnet. Vi vil informere om vår nettside og Senioravisa, om våre medlemsfordeler, vårt engasjement på datasiden, PC-hjelpen som er en gratis tjeneste for medlemmer.

Vi gleder oss til dette!

Vi vil takke Fredrikstad kommune for at de vier seniorene denne oppmerksomhet og derved viser den betydning de har i samfunnet.

Samtidig takker vi Fredrikstad kommune for invitasjonen og mulighet for å delta også i år.

Messen arrangeres i regi av Fredrikstad kommune ved Helsestasjon for eldre og +Huset. Har du spørsmål kan du kontakte Susanne Evensen på telefon 474 87 959 eller Solgunn Johansen på telefon 474 87 950.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter