Senior Norge Østfold vil øke vårt nærvær i Indre Østfold!

Vi er som det fremgår av navnet et fylkeslag i Senior Norge med ansvar for hele Østfold fylke. Det er en utfordring for oss å være nærværende alle steder. Men vi har en offensiv holdning til dette.

Vi avholdt vårt første møte i Indre Østfold 1 november i fjor. Det ble et særdeles vellykket møte med godt fremmøte. Det ble klart uttrykt et ønske om flere møter i Indre Østfold og et økt nærvær fra vår side.

Vi planlegger vårt neste møte i Indre Østfold allerede 7. februar. Vi vil også denne gangen holde til på Kulturtorget i Mysen som vi synes er bra beliggende og for øvrig meget tjenlig.

Det er vår overbevisning at lokale krefter er nødvendig for å få til en livskraftig virksomhet i Indre Østfold.

  • Vår lokalkontakt, Jan Arne Falla, vil ha ansvaret for kommende møter i Indre Østfold. Disse arrangementene krever at det er flere som er med og planlegger og gjennomfører møtene. Derfor har Jan Arne fått i oppdrag å finne 4 – 5 medlemmer i Indre Østfold som kan være med «å ta i et tak» og delta i en arrangementskomité.

Første utfordringen er møtet onsdag den 7. februar.

Vi tror det er flere som vil synes dette kan være interessant og ber dere ta kontakt med Jan Arne, telefon 416 30 657, epost jarnefal@live.no      ved første leilighet.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter