PC-hjelpen – Redaktøren fikk hjelp etter strømbrudd!

Nå har vi fått bevis for at problemer med data kan ramme hvem som helst og selvfølgelig skjer det når det er mest ubeleilig.

Etter et strømbrudd mandag 24. september, forsvant deler av nettsiden til Senior Norge Østfold fra PC’en min. Jeg forsøkte først å få det tilbake med de metoder jeg kjente, så som å slå maskin av og starte opp på nytt, lukke alle programmer og starte opp igjen.

Til slutt fant jeg ut at problemet kun gjaldt nettleseren til Google Chrome, hvoretter jeg forsøkte å slette denne og laste ned en ny versjon og installerte den – til ingen nytte. Problemet var akkurat det samme.

Etter å ha sittet og «knotet» i flere timer så jeg ingen annen utvei enn å ringe til PC-hjelpen – Terje Lloyd Andersen. Jeg forklarte ham hva problemet var og han kom med det ene gode forslag etter det andre, men til ingen nytte. Til slutt gikk vi inn på TeamViewer og Terje tok over styringen på min maskin.

Etter en grundig rensk av maskinen og ny installasjon av Google Chrome samt gjennomgang av alle innstillinger fant han endelig feilen. Det var gammelt «grums» i loggen som var problemet. Da han slettet det, var problemet løst.

Enda en gang har PC-hjelpen løst et problem som fort kunne ha kostet meg et par tusen kroner dersom jeg skulle ha levert inn maskinen til en kommersiell reparatør. Nå løste han det ved at vi satt hjemme hver for oss og han brukte TeamViewer. Jeg er evig takknemlig for at Senior Norge Østfold har fått i gang dette medlemstilbudet som PC-hjelpen er.

Har du PC-problemer- ikke nøl! Ring PC-HJELPEN, Terje Lloyd Andersen tlf 922 87 090.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter