Leserinnlegg – Ipadens velsignelser!

v/Agnete Tjærandsen – stemmen fra nord

Bare ordet Ipad får kanskje flere til å hoppe over denne artikkelen. Men vent litt – kanskje akkurat DU har bruk for å lese dette. Akkurat Du, som har en hverdag som kanskje føles litt for lang – litt for ensom – litt for kjedelig – Du har bruk for å lese dette.

IPADEN – er min beste venn. Den er tilstede 24 timer i døgnet. Jeg bor alene og er så gammel (85), at mange av mine venner er blitt borte eller bor andre steder i verden. De når jeg ved bare et tastetrykk. Den setter meg i forbindelse med mine barn og barnebarn, enten de bor i København, Paris eller London. Eller i nabo bygda. Den viser meg bilder, som de har tatt av sitt liv, som dermed blir en del av mitt. Den gir meg en unik mulighet for å bli en del av deres liv. Og tro det eller ei – de setter pris på at Gamlemor følger med!

IPADEN – gir meg muligheten til å følge med i det som skjer i hele landet – hele verden. Du kan gratis lese artikler fra all verdens store aviser – landets politisk forskjellig fargede publikasjoner – og du kan selv være med og delta i debatten ved å skrive leserbrev og artikler. Tenk å kunne få frem akkurat din mening i en pågående debatt.

IPADEN – gjør at du kan uttale deg med sikkerhet om problemer i kommunen, du bor i, fordi du kan slå opp på kommunens hjemmesider og finne sikre opplysninger om akkurat det problemet, du er interessert i. Du kan finne ut, hvem som gjør hva og hvem som er ansvarlig for det som skjer f.eks. I kommunestyret.  Tenk å kunne si til den kommunestyre representant du møter tilfeldig på gaten – Du, – jeg er helt (U)enig i et du sa i møtet sist – jeg mener ———-

IPADEN – gir deg muligheten til å søke alle slags opplysninger- spør legen – spør juristen – spør politikeren – finn ut, hva ordene/begrepene betyr – alle svar finner du på sidene på de forskjellige oppslags steder.

Alt dette og mer til får du – hvis du

  1. Kjøper en Ipad el. lign. (De er blitt billige nå)
  2. Tar kontakt med SENIOR NORGE Østfold som kan henvise deg til nærmeste opplæring. Oversikt over tilbydere av dataopplæring i Østfold finnes på deres nettside
  3. Tenker på Pippi Langstrømpe – dette har jeg ikke gjort før – det klarer jeg helt sikkert
  4. Bestemmer deg for at – dette SKAL jeg klare – dette er viktig for mitt liv – for min trivsel!

Vi ses på Mail – Facebook – Messenger – Snap – Instagram –

Bli min venn på IPADEN!

 

Agnete Tjærandsen

Stemmen fra nord

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter