Herlig ettersommer i Kroatia!

Seniortur med Alfa reiser og medlemsrabatt!

Er du blant de som synes sommeren er alt for kort, så kan du jo forlenge den ved å ta en høsttur til Kroatia. Fortsatt, godt varmt vær, lune høstkvelder og god temperatur i sjøen.

Alfa reiser har turer både til Ungarn og Kroatia. Med tanke på å unngå de heteste periodene og stress og mas i høysesongen, legger Alfa reiser sine turer til vår og høst. De søker miljø og omgivelser som seniorer verdsetter.

Her vil vi omtale en tur til Kroatia, fra 9. oktober med retur den 16. Turen går til Tucipi, en liten by på Makarskakysten, også kalt Kroatias riviera. Det er fly fra Gardermoen til Split, og derfra med buss til Tucipi, et stykke vei som kan oppleves som en ren sightseeing tur. Sjøutsikt og flott natur.

Hotellet i Tucipi heter Alga og er et topp moderne hotell med alle fasiliteter. Fine uteområder med stor pool. Hotellet ligger rett ved stranden – så man kan velge mellom pool og sjø! Fri adgang til begge deler! Ønsker du en uke til, bli med over til hotell Park i Makarska uken etter-

Tucipi er en koselig by med flotte omgivelser og muligheter for utflukter. Det er blant annet gangvei til nabobyen Markaska som bare ligger en spasertur unna. Så er det mulighet til å være med på tur til Mostar, byen med den flotte broen som ble ødelagt under borgerkrigen og bygget opp igjen. Lunsj ved elven i nabobyen Omis.

 

Dette kan Alfa reiser tilby til den meget gunstige pris av kr. 9.900,- med halvpensjon. Medlemmer av SENIOR NORGE får dessuten en medlemsrabatt på kr. 750,- pr. reise. Reiser man to, blir medlemsrabatten således kr. 1.500,-. Vel verd å få med seg!

Tillegg for ekstra uke på Park hotell i Makarska, kr. 3.500,-.

 

Henvendelse Alfa reiser, telefon 880 04 600, mobil 906 80 902, Epost: post@alfareiser.no

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter