Særdeles vellykket seniormesse i Fredrikstad

 

Fredrikstad kommune arrangerte den 17. oktober seniormesse i Kongstenhallen. Anledningen var Fredrikstad kommunes 450-års jubileum og muligheten for å gi seniorlivet i Fredrikstad oppmerksomhet. Helsestasjon for eldre og +huset var ansvarlig for arrangementet.

Interessen for et slikt arrangement ble tydelig bevist ved at ikke mindre enn 42 utstillere som deltok med sine stands. Det var det som kunne krype og gå av lokale foreninger og bedrifter som hadde noe å tilby seniorene i Fredrikstad.

 

Det var en meget interessant messe med mangfold og stor spennvidde i det som ble fremvist. Gledelig for utstillere og arrangører var en meget stor publikumsoppslutning.

Det var første gang en slik seniormesse var arrangert i Fredrikstad. Det må ha vært med en viss spenning for de som stod for dette store arrangementet og en glede når de kunne oppleve hvilken suksess det ble. En velfortjent honnør til Solgunn Johansen og Susanne Evensen som var primus motorer for messen og til alle deres medhjelpere!

-Seniorsaken Østfold var en av de heldige som var invitert til messen. Vi stilte med en stand med det vi har av brosjyrer og informasjonsmateriell. Duk på bordet og erikaer som pyntet opp – «the female touch».  Vår stand ble betjent av Bodil Bø Karlsen og Bjørg Sten Nilsen som var travelt opptatt med å betjene besøkende hele tiden. Arne Vestergaard Larsen briljerte med fremvisning av vår nettside på skjerm. En honnør og takk til våre representanter.

Vi fikk kontakt med mange mennesker og gitt informasjon om vår forening og vår virksomhet. Til tross for at vi har «teppebombet» Østfold med informasjon av forskjellig slag i over 3 år, så var det forbausende mange som visste lite eller ingen ting om oss. Det er tydelig at vi fortsatt har en vei å gå – og den utfordringen tar vi.

Alt i alt – det var en meget vellykket messe, og den var vellykket for oss. Vi deltar gjerne når en tilsvarende mulighet måtte dukke opp ved en senere anledning.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter