Nisjeprodukter hos Kriho sko – Håp for slitne føtter!

Kriho sko på Gressvik Torg i Fredrikstad er kjent for sitt brede sortiment av sko og vesker – alt fra anerkjente produsenter. De tar sikte å ha et tilbud til alle!

Det som fattet vår interesse er at de har nisjeprodukter som kan være av interesse for mange av de vi henvender oss til –  50+ og pensjonister!

Kriho sko ser det som viktig at alle skal få hjelp til å finne sko som passer. De fleste vil finne høvelige sko blant standard utgaver. Men det finnes kunder som har føtter som avviker fra «normalen» både i størrelse og fasong. Så har vi de som lider av forskjellige deformiteter eller skader. Det er viktig at også disse får fottøy som passer. I motsatt fall er det ikke bare føttene som får lide. Andre deler av kroppen som ledd og rygg kan få skader som følge av feil belastninger.

I sitt brede utvalg har de store sko, opp til 44 for damer og 50 for herrer. Så har de også sko med store bredder. Brede føtter er et vanlig problem.

Kriho sko er vel etablert og har tilstrømming av kunder fra nær og fjern.

De står nå i ferd med å åpne en ny avdeling for dame og herreklær, også beliggende på Gressvik Torg. De tar sikte på at åpningen skal skje i september måned. En klesforretning må være et fint supplement til de forretninger som allerede finnes på Gressvik Torg.

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter