Lokalnytt fra Fredrikstad – Lions er Grasrotvinner

Norsk Tipping gir sine spillere mulighet til å gi en andel av sin spilleinnsats til lokale foreninger de vil prioritere. Inntil 5 % av spilleinnsatsen kan således tilfalle lokallagene i henhold til spillernes valg. Dette går av Norsk Tippings overskudd, og koster ikke spilleren en krone.

SENIORSAKEN ØSTFOLD har arbeidet aktivt med grasrotandelen i vel et halvt år. Vi har allerede mottatt 27 grasrotandeler som gir oss en velkommen årsinntekt på nær kr. 9.000.  Vi er bare i starten og satser på at vi skal få mange flere grasrotandeler i løpet av året!

Norsk Tippings oversikter viser hva forskjellige foreninger har oppnådd og indikerer at det er mer penger å hente. Vi fortsetter derfor vårt arbeid med å få flere spillere til å tilgodese vår forening med sine grasrotandeler.

Vi har med interesse lest et innlegg i Byavisa Fredrikstad av den 11. januar, og gjengir nedenfor innlegget i sin helhet:

«LIONS ER GRASROTVINNER!

Også grasrotandelen gir gode penger til Fredrikstads idrettslag og foreninger. I begynnelsen av januar strømmet pengene ut fra Hamar til norsk organisasjonsliv. Rundt 25 lag og foreninger i landet får bidrag via Grasrotandelen for 2016. Noen får lite, noen får mye, og i Fredrikstad er det Lions som topper. 4.196 tippere har ført opp Lions som sin grasrotmottaker. De har sørget for 1 901 718,- grasrotkroner. Nummer to på listen lokalt er FFK som med sine 1216 spillere har mottatt 779 530,- kroner foran Stjernen Hockeys 947 tippere med 620 998 kroner.»

Dette er bare toppen av isfjellet. Det er mange foreninger i Fredrikstad som har hentet inn betydelige beløp gjennom Grasrotandelen. Vi tror det er muligheter for oss å få tilslutning av langt flere spillere, og øke vår grasrotinntjening vesentlig.

Vi fortsetter å stå på i den overbevisning at tålmodighet betaler seg!

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…