Hei alle – dørene lukkes! Seniorsaken sentralt er stengt hele juli.

De som evt. ringer sentralbordet/SOS-telefonen vil bli møtt med en hyggelig melding på svareren. Nå kan det selvfølgelig være noen som trenger vår assistanse uansett om sola skinner. I fjor trådde vi til i tre ulike saker og klarte å bidra selv om det var ferie.

Om noen trenger vår hjelp kan de sende en sms til meg på 959 07 554, og så skal vi gjøre så godt vi kan så raskt vi kan. Mitt nummer står også på hjemmesiden og blir lagt ut på Facebook.

Hver sommer når Seniorsaken låser døren opplever jeg det som om året er over. Akkurat som Kineserne feirer jeg derfor nyttår når det passer meg best!. Det betyr at gjennom hele sommeren kan jeg tenke på alle spennende ting som skjer fremover – alt vi ikke rakk før ferien. Dermed kommer også nyttårsforsettene i juli! Vi skal sette fotavtrykk i valgkampen. Vi skal jobbe tettere sammen for å oppnå mer, raskere. Vi skal samarbeide nærmere med andre organisasjoner. Vi skal synes mer i både tradisjonelle og sosiale medier. Vi skal gjøre alt vi kan for å beholde, og skaffe nye medlemmer. Men dette kan ikke være forsetter, dette er vår felles oppgave.

Sommerforsettene, må på lik linje med nyttårsforsettene være personlige. Jeg skal spare dere for hvilke laster jeg vil bli kvitt og det årlige ønsket om å bli et bedre menneske. Det er jo heller ikke noe man blir en gang for alle. Nei, mine forsetter i forbindelse med jobben er å lytte mer, og prate mindre. Det vil antakeligvis bli det vanskeligste! Å lære mer om pensjon. (jeg syns jeg hører Stig stønne i det fjerne…) Å lage et nettverk der alle kan kommunisere med hverandre enten det er styremedlemmer, tillitsvalgte eller administrasjonen. Det er det viktigste! Og til sist: jeg skal være mindre bekymret og mer begeistret!

En liten nyhet fra uken som gikk skal dere få. Da sesongens siste nyhetsbrev gikk ut digitalt sto det 4 295 mottakere på distribusjonslisten. Det er en økning på 650 siden sist. Her gjelder det å få folk til å være interessert i hva vi gjør, men også støtte arbeidet!

GOD SOMMER FRA CHRISTIN!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!