Foreningsnytt – Fredrikstad

Denofa og Jotun Pensjonistforening hadde den 13. september. Vi gjengir referatet som stod i Fredrikstad Blad den 5. oktober:

«Denofa og Jotun Pensjonistforening var igjen samlet til medlemsmøte 13. september i velferdsalen til Fredrikstad Innovasjonspark. Leder Ragnar Jansen ønsket 61 medlemmer velkommen til vårt første høstmøte.

Agenda for dette møtet var quiz og Bjørg Jansen var kveldens quizmaster. Medlemmene ble inndelt i lag fordelt på sju bord. Quizen ble inndelt i to avdelinger en før og en etter kaffepausen. I første avdeling av Quiz-en var flere spørsmål knyttet til Fredrikstad by. De fleste visste når Fredrikstad ble grunnlagt og av hvem. Likeledes at i 1994 slo Kråkerøy,Onsøy, Borge og Rolvsøy kommuner seg sammen med Fredrikstad til dagens kommune. Mer vrient var spørsmålet om hvor mange lokalsamfunnsutvalg det er i Fredrikstad kommune. Der svaret var 21. Bildeutsnitt av kjente eiendommer i Fredrikstad ble utdelt og diskusjonen gikk livlig før svarene ble nedtegnet. Etter at svarene til første avd. av quiz var gjennomgått var det tid for snitter, kringle, kaffe og loddsalg. Etter kaffepausen var vi igjen klar for andre avd. av quiz.  I denne avd. var det stor spennvidde i spørsmålene knyttet til geografi fra vår klode og univers. To bord oppnådde 75 poeng av 102 oppnåelige. Etter at svara var gjennomgått og premier utdelt var det tid for loddtrekning av gevinster. Til slutt takket leder for nok en hyggelig kveld og minnet om vårt neste møte 11. oktober.

 

Fred Olav Karlsen- sekretær»

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter