Flexx

Flexx – flott transporttilbud i Trøgstad!

Det er ikke alltid lett å komme seg frem om man ikke har sertifikat eller egen bil. Dette gjelder mange eldre. Av en artikkel i Smaalenenes Avis 24. august ser vi at det er utviklet et meget interessant tilbud om billig transport til sentrale steder i og utenfor kommunen. Vi synes dette er et meget flott tilbud og gjengir artikkelen nedenfor i sin helhet:

 

FLEXX: For 20 kroner turen kan du nå ta Flexx internt i Trøgstad, mens det koster 25 kroner ut av kommunen. ILLUSTRASJONSFOTO

Nå blir det lettere å komme seg fra Trøgstad til Mysen og Morenen uten egen bil. Flexx utvider tilbudet til nabobygda betraktelig.Gunnar Fjellengen

TRØGSTAD: Solfrid Rød Olsen i Østfold Kollektivtrafikk sier at Flexx har mottatt en rekke ønsker fra Flexx-brukere i Trøgstad. De etterlyser muligheten for å reise til både Morenen kjøpesenter på Slitu, Mysen stasjon, Mørstad storsenter og Mysen sentrum.

– Disse ønskene har vi nå innfridd ved å utvide de eksisterende tilbudene med ekstra avganger hver dag, påpeker hun.

Endringene er disse:

Flexx-linje 755 Skjønhaug-Tosebygda-Morenen-Mysen får utvidet trasé, slik at også veien opp mot Krokedal inkluderes i dette tilbudet. I tillegg blir det fem daglige avganger fra Trøgstad til Mysen og du kan reise alle hverdager mandag til fredag. Tidligere var det avganger bare to dager i uka (mandag og torsdag).

Flexx-linje 758 Skjønhaug torv-Bingen-Havnås får en ekstra avgang og vil gi reisemuligheter alle hverdager mandag til fredag. Denne linjen korresponderer med Flexx-linje 755 på Skjønhaug torv, slik at passasjerer kan reise videre til Morenen kjøpesenter eller Mysen sentrum.

Johnny Nøkleby i Østfold Taxitjenester avd. Trøgstad mener at Flexx på langt nær brukes så mye som det burde.

– Dette er et kjempefint tilbud, men jeg tror ikke folk er tilstrekkelig klar over det.

Prisen skulle ikke skremme noen. Én tur internt i kommunen koster 20 kroner, mens en tur ut av kommunen koster 25 kroner.

Etter nytt anbud fra 1. august kjøres rutene internt i Trøgstad av ØTT, mens Våler-selskapet Minibuss 24–7 vant anbudet på kjøringen på tvers av kommunegrensen.

 

FAKTA

Dette er Flexx-rutene i Trøgstad:

Flexx linje 755:Skjønhaug-Tosebygda-Morenen-Mysen (avgang 11.00, 14.00, 16.30 og 18.30)

Flexx linje 756: Mysen-Morenen kjøpesenter-Skjønhaug-Båstad

Flexx linje 757: Krokedal-Skjønhaug torv

Flexx linje 758: Trøgstad-Bingen-Havnås

Flexx natt 759: Askim-Mysen-Skjønhaug-Båstad

Bestilling gjøres på telefon (03177) senest to timer før reise.

 

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter