Åpent møte – sesongavslutning

 

SENIORSAKEN ØSTFOLD inviterer til sesongavslutningsmøte i Glenghuset i Sarpsborg onsdag 6. desember kl. 12:00. Det er et åpent møte. Alle er velkomne!

Lederen for foreningen, Finn Åsmund Johnsbråten, vil redegjøre for sentrale spørsmål som vedrører pensjonister i Norge under tittelen:

 

«Året som gikk og året som kommer»

Foredraget vil bl. annet inneholde betraktninger om pensjonistenes stilling i Norge! 900.000 pensjonister – myndige eller umyndiggjort?

Etter dette innlegget vil han gi en orientering om SENIORSAKEN ØSTFOLD sin virksomhet i året som er gått, og om oppgaver som venter i det året som kommer.

Underholdning

Vi skal hygge oss med god underholdning. Vi har vært så heldige å få elever fra musikklinjens 2. klasse på Greåker videregående skole til å synge og spille for oss. Avdelingsleder Lars Tomtum kommer i spissen for 4 sangere: Aurora Fjeldly Brevik, Oda Nilsen, Michael Frantz, Selma Holmquist og pianist Fredrik Andre Olsen.

Elevene har med seg et variert program som vil inneholde noen julesanger – «O helga natt», «Jul, jul strålande jul», «Maria Wiegenlied» m.fl. De har også med seg slageren Baby it’s cold outside, og noen nyere, mer ukjente, men underholdende musikal-sanger

Dette er en fin anledning for besteforeldregenerasjonen til å høre hva unge artister har å by på!

Dette blir spennende. Vi gleder oss til konserten!

Utlodning

Denne gang har vi til utlodning flere flotte juledekorasjoner og andre gevinster.

 

 

 

Den nye Seniorhåndboka

Gis som gave til møtedeltagerne så langt beholdningen rekker!

Vi ser frem til et interessant og hyggelig møte og håper riktig mange kommer!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter