Aktuell profil – Ole Melingen (60)

Ole Melingen fylte den 2. juli 60 år. Da må han innse at han ikke er ung og lovende lenger. Med sine fylte 60 år kvaler han nå inn i gruppen 60+ – yngre seniorer.

Ole er en frisk, oppegående 60-åring som tar for seg av de positive muligheter livet gir. Båt og sjø og fruen Vibeke er nok hans fremste interesser. De er ute med båten så snart mulighetene byr seg i den fantastiske skjærgården vi har rett utenfor vår egen stuedør.

– Ole har nå så vidt begynt å se frem mot pensjonsalderen som ikke ligger så veldig mange år unna. Han har med interesse mottatt vår gave, et eksemplar av den nye Seniorhåndboka som inneholder sentral informasjon om det en pensjonist må forholde seg til – jus, pensjon, helse, det gode liv som pensjonist m.m.

Naturlig nok er avsnittet om pensjon noe av det første han har tatt tak i. Hva får jeg i pensjon, skal jeg ta ut pensjon allerede nå mens jeg arbeider, eller lønner det seg å vente til jeg går av ved oppnådd pensjonsalder? Det er nok å sette seg inn i.

Vi trenger mange +60 som Ole i vår forening som vil være med å arbeide for seniorenes interesser. Så kom igjen – våre dører er åpne!

 

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter