Marvin Wiseth

Uken som gikk – Seniorsakens Landsmøte

Hei alle!

Denne uken skjedde det meste på torsdag! Da ble det 14. landsmøtet i Seniorsakens historie avholdt på Gardermoen Airport Hotel.

Siden protokollen hverken er tørr eller signert, blir det bare stemningsrapport og takk og velkommen her.

Erik Rekdal fra Seniorsaken Oslo har gitt følgende tilbakemelding; Møtet ble avviklet elegant, innspillene var konstruktive og jeg ante en ny giv i rørsla!

Jeg tror dette sammenfatter møtet for mange. Det er sjelden jeg tar i fotballmetaforer uten å holde meg for nesa, men ok; det ser ut til at vi kan komme i en situasjon der vi spiller hverandre gode!

Innspillene og diskusjonene var preget av ambisjoner om vekst og innflytelse. Høye ambisjoner! Om å bli tydeligere på hvem vi er, hvordan vi jobber, hva vi mener og hva vi skal oppnå.

Siden Seniorsaken er summen av oss – medlemmer, tillitsvalgte, ansatte og frivillige – må vi våge å tre frem og bli synlige, engasjerte og entusiastiske. I samfunnsdebatten, lokalmiljøet, media, politikken, andre organisasjoner osv.

Det er Stortingsvalg i 2017 så det er bare å brette opp ermene og jobbe mot hårete mål. Sammen!

Ingrid Kløve går ut av sentralstyret etter to år som styreleder. Da hun tok over roret var det langt fra havblikk – heller nordavind fra alle kanter rundt Seniorsaken. Jeg tror Ingrid har hatt minst like mye nytte av sin erfaring som skipper over Atlanteren med en guttunge «på slep», som en lang karriere som leder i skolen.  Ingrid har genuin interesse og varme for de eldste og svakeste medlemmene våre. Hun heier på lokallagene, er raus, reflektert, konstruktiv og løsningsorientert.

Ok, jeg spanderer en fotballmetafor til – takk for kampen Ingrid!

Liv Espeland, Kristiansand, går ut av sentralstyret. Det går rykter om at hun har funnet en ny strategi for Seniorsaken på Sørlandet. Vi håper og tror det handler om samarbeid, vekst og innflytelse i sør. Lykke til Liv!

Aud KvalbeinInn i styret kommer to ringrever vi kan ha høye forventninger til, og som gjør at vi kan legge lista enda høyere. Aud Kvalbein og Marvin Wiseth går inn som henholdsvis styremedlem og styreleder. Her får vi to tungvektere innen politikk, eldreomsorg, organisasjonsledelse, samfunnsdebatt, næringsliv, kommunikasjon og media, seniorpolitikk, nettverksbygging osv. Dere kan lese kortversjonen av CV-en deres på hjemmesiden, men la oss si det sånn: begge er seniorer. I alle ordets betydninger. 100%.

Allerede på fredag var det bortimot 250 venner på FaceBook som ga tommel opp for Marvin og Aud!

Om dere vil vite mer om Aud og Marvin kan dere prøve følgende. Avdelingen for tyngre hagemaskiner på Maxbo Hurdal kan avsløre mye om Aud, ifølge svigersønnen hennes.

Vil du vite hva Marvin har til felles med George Clooney, kan du finne frem din indre Derrick eller Nancy Drew og lete med lykt og lupe på nettet.

Tilbake …

Se alle nyheter …