Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX

Leserne mener – stort og smått fra hele Østfold!

Om vi skal nå våre mål med hjemmesiden, slik at den blir den kommunikasjonsplattform vi vil den skal være, må den ha en form og et innhold som imøtekommer lesernes forventninger.

Derfor vil vi gjerne ha tilbakemeldinger fra leserne med synspunkter, kommentarer og forslag til forbedringer. Stort og smått!

I forrige uke fikk vi interessante kommentarer fra nytt medlem i Fredrikstad, Yngve Nygaard og fra lokalkontakt i Moss, Tom Eirik Thomassen.

Yngve har reagert på at vi har lagt inn på hjemmesiden værvarsling for Sarpsborg, og hvorfor har vi det? Hvilken interesse har en værmelding på en slik hjemmeside og hvilken interesse har det for en leser i Rømskog om hva slags vær man har i Sarpsborg?

Vi skal fjerner værmeldingen, men trykker du på Sarpsborg, kan du skrive inn et nytt sted.

Tom Eirik peker på behovet for å oppdatere eller fjerne gammelt stoff. Han har også tanker om muligheten for å ha et fast nyhetsbrev som sendes ut hver måned med info om pågående aktiviteter og referanse til hjemmesiden.

Vi vil vurdere dette.

Tom Eirik nevner samtidig at han vil legge ut aktuelt stoff fra vår hjemmeside til sine venner på FaceBook.– Vi må bare applaudere. Dette kan gjerne flere gjøre.

Vi takker for mottatte innlegg og tar gjerne i mot flere! Stort og smått fra hele Østfold.

Send Epost eller ring:

Arne Vestergaard Larsen                   tlf 917 48 695      Epost vestlars@gmail.com

Finn Åsmund Johnsbråten       tlf 911 49 778      Epost fajohnsbr@hotmail.com

Se alle oppdateringer…

Tilbake…