Foreningsnytt fra Moss

Moss Pensjonistforening har avholdt juleavslutningsmøte. Vi gjengir referat fra møtet som sto i Moss Avis den. 21. desember:

«Moss Pensjonistforenings julemøte 7/12-2016

Vårt siste møte dette året. Det var julebord og vi gledet oss til god mat. Vi kom inn i salen til nydelig dekkede border. Her var det julestemning. Nestleder gikk ned i salen og meddelte oss at i dag skulle vi bare kose oss. Marit og Stein fra Indre Østfold underholdt oss med sang og musikk. Det ble allsang og vi sang «Det lysner i stille grender». Maten kom, det ble to matstasjoner. Festkomiteen og styret hjalp til, og maten ble raskt delt ut.

Deilig julemat, ja dette smakte godt.

Marit og Stein leste gode gamle julehistorier, vitser og sang. Vi sang med der vi kunne. Nå begynte vi også å bli kaffetørste, deilig bløtkake og ostekake kom på. Dette så fantastisk gjort av foreningen, tenk hva som blir gjort for pensjonistene i byen vår

Så var tiden kommet, det ble utlodning av 50 flotte julegleder. Til slutt sang vi «Deilig er jorden». Nestleder takket for i dag og ønsket god jul og godt nytt år og velkommen til vårt neste møte 4/1-2017.

Kari E- Ernø, sekretær»

 

– Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…