2017 like om hjørnet!

Vi starter det nye året med et spennende temamøte!

Vi har snart brukt opp dette året. Vi avslutter 2016 med temamøte 1. desember. Og så er det å se frem til et nytt år – 365 nye, ubrukte dager, hver med sine muligheter!

Tjuvstart kan vi vel kalle det, men vi faller for fristelsen allerede nå å fortelle litt om vårt første temamøte neste år. Vi er tilbake til onsdag som møtedag igjen, så dette temamøtet blir onsdag den 4. januar på Gleng i Sarpsborg.

Temaet denne gang blir «Demens», en sykdom som øker etter hvert som vi blir flere eldre.

Men hva vet vi egentlig om demens?

monica-olsson

Bente Skauge – Camilla Syvertsen – Monica Olsson

Det vil eldrelege i Sarpsborg kommune, Monica Olsson, fortelle om. Hun kommer til oss i spissen for kommunes eldreteam som foruten henne selv består av Bente Skauge og Camilla Syvertsen.

Monica Olsson vil i sitt foredrag fortelle oss om hva demens er og at det er flere relaterte sykdommer som kommer under betegnelsen «demens». Hvem er det som blir dement, hvordan er sykdomsforløpet, hvordan er det å bo sammen med en dement, hvordan oppleves det å være dement etc.

Og så vil hun sammen med sitt demensteam fortelle om hvilke tjenester og støtte kommunen tilbyr demente og dementes nærmeste.

Demens er en sykdom som angår mange av oss, enten ved at vi selv blir demente eller ved at en eller flere av våre nærmeste blir rammet.

Det blir et spennende møte – hold av onsdag 4. januar.

Innbydelse blir sendt ut noen dager før møtet.

 

Finn Åsmund Johnsbråten

Del gjerne innlegget på sosiale medier!

Se alle nyheter…